Camelia Potec, campioana olimpică la înot : “Eu, la mare, intru în apă cu colacul!” – VIDEO

Camelia Potec, campioană olimpică la înot, dezvăluie o latură neașteptată a personalității sale și face o declarație conștientă referitoare la frica ei de a înota în ape deschise.

Președintele Federației de Natație, cunoscută pentru succesul său remarcabil în bazin, a mărturisit că nu se simte confortabil să înoate în marea deschisă și preferă să se bucure de apa mării folosind un colac pentru siguranță.

Publicitate

Într-o emisiune televizată, Camelia Potec și-a exprimat deschis temerile și limitele sale în ceea ce privește înotul în ape libere. Deși a petrecut întreaga sa viață în bazin, antrenându-se și obținând performanțe de top, sportiva recunoaște că în momentul de față preferă să se bucure de mare într-un mod mai relaxat și sigur, folosind un colac.

„Eu sunt un om care înoată în bazin, toată viața am înotat, ca sportivă de performanță, în bazin, în momentul de față tot în bazin înot. Pe mine, dacă mă vedeți la mare sau dacă ne întâlnim la mare, să nu mă cautați în apă pentru că n-o să mă găsiți.

Eu, la mare, dacă e să fie foarte cald, îmi iau frumos un colac și mă duc cu colacul în apă”, a mărturisit Camelia Potec.

Chiar dacă este conștientă de succesul său ca campioană olimpică, Potec nu se teme să-și arate vulnerabilitatea și să recunoască frica de ceea ce se află sub apă, subliniind că este un aspect care o determină să nu înoate în ape deschise.

„Nu mi-e rușine, pot oricând să-mi scot medalia de la Jocurile Olimpice să arăt că sunt campioană olimpică și îmi permit luxul acesta, să mă duc cu colacul și să nu-mi fie rușine că lumea ar putea să creadă că nu știu să înot.

Îmi este frică de ce există sub apă, de faptul că sunt locuri unde nu poți vedea și dacă m-a atins ceva, poate să fie și o pungă, mi-a sărit inima din piept”, a adăugat ea.

Mărturia sinceră a campioanei olimpice a stârnit empatie și respect în rândul publicului, arătând că și sportivii de elită au temeri și limite personale. Cu toate acestea, devotamentul și realizările sale în bazin rămân impresionante și inspiraționale pentru toți cei care îi urmăresc cariera și contribuția în lumea sportului.

Publicitate