Când vrei să pari implicat, dar poza te trădează

”O imagine face cat o mie de cuvinte”. Așa spune un proverb chinezesc. In realitate, avem doi oficiali ai județului Neamț, deputatul Dănuț Andrușcă și viceprimarul de la Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, ambii surprinși, interesați sau impacientați de ceea ce le văd ochii.

Unul era surprins de caliatea asfaltului, celălalt de o canalizare pluvială. ”M-am deplasat de urgență la fața locului, în încercarea de a identifica…”, ne spune viceprimarul de Piatra. Nu, nu! Faceți treabă de calitate, cu garanție de execuție, la prețuri corecte, și nu va mai fi nevoie să vă deplasați de urgență la fața locului. Pentru că discutăm de lucrări făcute prost, apoi cârpite, apoi iar reabilitate și tot așa, pe banii contribuabililor, desigur.

Publicitate

Dar poza face tot farmecul. Așa-i când vii cu fotografi după tine la evenimente de felul asta. Uneori diafragma aparatului poate surprinde și lucruri hilare, uneori penibile sau care n-ar trebui sa apară în spațiul public.

Interesant este când ți le și mai pui pe Facebook, crezând că lumea va aprecia efortul de a fi acolo unde trebuie sa fii (desi așa scrie in fisa postului și pentru asta încasezi bănuți destul de frumoși).

In orice caz, pozele rămân, ploile vin și trec, acțiunile de după ședința foto cam lasă de dorit. Dar nu contează, likeuri să fie!

Publicitate