Candidat PSD, gest incalificabil: și-a dat jos pantalonii și i-a arătat… totul unui activist (VIDEO)

Suntem în plină campanie electorală, iar gesturile candidaţilor din toată ţara ne uimesc pe toţi. Un membru al Partidului Social Democrat (PSD) din orașul Milișăuți din Suceava, care speră să fie consilier local, s-a dezbrăcat în fața unui bărbat care îl întrebase dacă fură motorină din rezerva Primăriei.

Conform primelor informații, se pare că Iulian Ureche, un activist civic din judeţul Suceava s-a deplasat la Primăria oraşului Milişăuţi pentru a documenta unele suspiciuni ale localnicilor cu privire la posibile furturi de motorină din stocul administraţiei locale.

Publicitate

Vizibil deranjat de întrebările acestuia, un angajat al Primăriei Milişăuţi s-a dezbrăcat la propriu în fața cetățeanului interesat de dispariția combustibilului din rezerva instituției publice,scriu cei de la stiripesurse.ro.

Incidentul s-a produs marți, 1 septembrie, în curtea Primăriei Milişăuţi, din judeţul Suceava. Bărbatul care a afişat un comportament indecent candidează din partea PSD la Consiliul Local al comunei. În momentul de față, Gheorghe Hînțari, căci așa se numește, este angajat al primăriei pe postul de şofer.
Publicitate