Carabelea apelează la divinitate pentru a duce la îndeplinire lucrările din oraș: ”Am făcut o cruce mare…”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, liberarul Andrei Carabelea, apelează la divinitate pentru ca lucrările de pe coridoarele de mobilitate urbană să se desfășoare conform proiectului.

În ultima postare făcută pe pagina de Facebook, Carabelea a spus că și a făcut o cruce mare în momentul în care s-a referit la începerea lucrărilor la schimbarea conductei de apă.

Adevărul e că la câți sfinți sunt pomeniți zi de zi de către șoferii din oraș care stau în ambuteiaje, este firesc pe undeva ca și primarul să apeleze la cele bisericești pentru rezolvarea lucrărilor.

Interesant este că în ultima vreme se observă o schimbare de macaz a primarului Carabelea vizavi de ceea ce se întâmplă pe șantierele din oraș.

Acesta a început să dea vina tot mai mult pe constructori și pe muncitori pentru felul în care se desfășoară proiectele de mobilitate urbană.

De fapt se încearcă o mică șmecherie prin care să mute presiunea de pe el, pe constructori, deși primăria este cea care aprobă toate fazele de lucrări și urmărește îndeaproape să se respecte proiectul de execuție.

Și tot administrația Carabelea este cea care a organizat licitațiile și a stabilit firmele câștigătoare. Nu mai spunem că pe unele șantiere lucrează tocmai colegi de-ai lui de la partid, care au câștigat licitații pe bani frumoși (vezi aici).

Dar ce să faci, când administrația crează haos prin nepricepere și amatorism, mai apelăm și la ”Doamne-Doamne”. Că deh, așa-i în SmartCity…

disclaimer

Publicitate