Care sunt cele 16 probe de foc pentru cuplurile care se înscriu în această competiție!

Suedia va organiza pe 8 iunie 2023 primul campionat european de se.x, la care vor participa reprezentanţi ai 20 de ţări, informează Mediafax.

ACTUALIZARE: Potrivit publicației suedeze de știri Goterborgs-Posten, concursul există sub formă de propunere înaintată de federația amintită către Confederația Națională a Sportului din Suedia, însă nu a trecut de faza de candidatură, fiind respinsă deoarece dosarul de candidatură era incomplet.

STIRE INIȚIALĂ:

Evenimentul este organizat de Federaţia Naţională a Se.xului, care consideră se.xul drept sport. Campionatul se va desfăşura prin 16 probe pentru care participanţii trebuie să acumuleze un anumit punctaj.

 1. seducţie
 2. masaj al diferitelor părţi ale corpului
 3. masaj al zonelor erotice pe corpul adversarului
 4. preludiu – se.x oral
 5. penetrare
 6. rezistenţă fizică
 7. aspect
 8. performanţă
 9. creativitate în schimbarea poziţiilor
 10. rezistenţa şi numărul de orgasme într-un anumit timp
 11. performanţa artistică şi schimbul de poziţii
 12. creşterea tensiunii arteriale şi a frecvenţei cardiace în timpul competiţiei
 13. cea mai frumoasă poză
 14. comunicarea în opinia juriului şi a publicului
 15. cuplul care a fost cel mai activ în timpul competiţiei
 16. cea mai tare poziţie de Kamasutra

De asemenea, se va premia cel mai popular cuplu în rândul juriului şi al publicului. În acest moment, au aplicat 20 de participanţi din diferite ţări. Concursurile vor dura 45 de minute fiecare.

Câştigătorii vor fi evaluaţi de trei juraţi, dar şi de public. În evaluarea finală sunt acceptate 70% din voturile publicului şi 30% din voturile judecătorilor.

Se.xul este recunoscut ca sport în Suedia din anul 2016, când a fost fondată federaţia. Scopul competiţiei este de a promova sănătatea se.xuală şi diversitatea, transmite Latestly.

Campionatul se va desfăşura la Göteborg, pe 8 iunie 2023, şi va dura câteva săptămâni, iar competiţia se va desfăşura zilnic, timp de 6 ore.