Ce a pățit un șofer român de TIR, angajat să transporte o cutie de 30 de milioane de euro! – VIDEO

Șoferul român de TIR, Cosmin, a devenit protagonistul unei povești uluitoare despre cel mai scump transport al carierei sale.

Cu o audiență de aproape 200.000 de urmăritori pe pagina sa de Facebook dedicată camionagiilor, acesta a împărtășit recent experiența sa cu un transport de o valoare incredibilă: o cutie conținând marfă evaluată la 30 de milioane de euro, informează libertatea.ro.

Publicitate

Cosmin a început prin a dezvălui faptul că nu știa inițial ce conține cutia respectivă, dar că valora puțin peste 30 de milioane de euro și avea destinația China. Cu umor, el a anticipat că „tipul de la asigurări o să plângă mâine dimineața.”

Problemele au început în momentul în care șoferul a ajuns la locul de încărcare, întâmpinând dificultăți în potrivirea dimensiunilor remorcii sale cu cele ale cutiei.

Cu toate acestea, după eforturi considerabile și ajustări la remorcă, a reușit să încarce marfa prețioasă. Mai târziu, s-a dovedit că cutia conținea un robot destinat producției de camioane, într-o nouă fabrică SinoTruck din China.

Însă, provocările nu s-au oprit aici. Cosmin a dezvăluit că a fost nevoit să facă schimb de remorcă în timpul procesului de încărcare, fapt ce a dus la o întârziere semnificativă. Cu toate acestea, la final, marfa a fost încărcată și transportul a plecat spre portul Genova, de unde urma să fie expediată către China pentru a-și îndeplini scopul.

În încheierea relatării sale, șoferul român a avertizat asupra importanței securității și a confidențialității în astfel de situații, îndemnându-i pe cei din jur să fie atenți unde parchează, având în vedere valoarea extrem de ridicată a transportului.

Publicitate