Ce hal de degradare umană! Turiștii au atacat o ambulanță venită pentru un copil accidentat

Un incident șocant a avut loc duminică, pe pârtia Kalinderu, din Bușteni, unde mai mulți turiști au atacat o ambulanță și personalul de la Salvamont care veniseră să ajute un copil accidentat. Momentul a fost filmat și postat pe Facebook de utilizatorul Ciprian Andrei.

Complet nepăsători față de urgența situației și de nevoia de a ajuta copilul lovit, mai mulți oameni, unii dintre ei – de asemenea cu copii în brațe – s-au pus în calea ambulanței, informează ziaristii.com.

Unul a aruncat cu vin fiert pe geamul mașinii, pe motiv că a pornit sirena și că îi sperie pe copiii care se dau pe derdeluș. Individul avea el însuși cu el un copil de 10 ani. Alte persoane s-au repezit la un angajat al Salvamont la care au început să se răstească și pe care l-au îmbrâncit.

Argumentele lor au fost incredibile: “Avem și noi copii mici! Ne sperie copiii, e normal! De ce să ne dăm la o parte? El (n.r. – șoferul) vrea s-o bage pe pârtie!“.

Jandarmii au intervenit și au amendat 3 dintre persoanele agresive. Lipsa lor de discernământ și empatie nu poate fi însă amendată în niciun fel.