Ce ipocriți! Un primar ”bodyguard” a lui Dragnea, primit de liberali cu brațele deschise

PNL l-a luat până și pe primarul PSD care anul trecut l-a „îmblânzit” pe tânărul ce-i strigase lui Dragnea: „Nimic!”

Încă trei primari PSD au trecut la PNL, în județul Suceava, județ condus de liberalul Gheorghe Flutur. Cei trei sunt: Marinel Bălan (orașul Frasin), Eduard Wendling (comuna Păltinoasa) și Eduard Dziminschi (comuna Moara), informeaza ziaristii.com.

Primii doi, Bălan și Wendling, au fost primari PNL până în 2014, când au trecut la PSD prin sinistra ordonanță de urgență dată de Guvernul Ponta, care a permis trecerea primarilor de la un partid la altul, în timpul mandatului, fără a-și pierde funcția.

De data asta, cei doi fac cale întoarsă, de la PSD la PNL, fără a fi nevoie de o reglementare specială, întrucât se află la final de mandat.

Lor li se adaugă și un PSD-ist sadea: Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara. Acesta s-a remarcat anul trecut, în campania electorală pentru europarlamentare, când l-a ”potolit” pe tânărul care l-a înfruntat pe Liviu Dragnea în timpul unui discurs al acestuia, în comuna Dumbrăvița.

”Ce am făcut noi?”, întreba Dragnea retoric pe 18 aprilie 2019, la Dumbrăveni – Suceava. ”Nimic!”, i-a răspuns un tânăr din public„Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici așa cum n-au fost niciodată în România…”, a ripostat Dragnea, furios.

1. Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu suportă să fie contrazis. A avut o ieșire nervoasă pe scena, la Dumbrăveni. 2. În țară asta nu mai ai voie să îți spui punctul de vedere. Iată cum niște flăcăi, între care primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, sar să îl potolească pe un tânăr, care l-a huiduit pe Liviu Dragnea.

Gepostet von Oana Șlemco am Donnerstag, 18. April 2019

În momentele următoare, tânărul care l-a înfruntat pe fostul lider PSD a fost scos din fața scenei. În imagini se vede Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara, cum intervine, pune mâna pe tânăr, îl duce mai în spate și gesticulează spre el.

După incidentul dintre Dragnea și tânărul „Nimic” (Ștefan Petrencic, 28 de ani), PNL a lansat o campanie de trolling a PSD, #NimicEstiTuChallenge. PNL îndemna românii să se filmeze și să posteze pe Facebook mesajul ”Eu nu sunt un nimic. Pe 26 votez. Şi ai să vezi că nimic eşti tu!”. De asemenea, PNL a înregistrat domeniul de internet nimicestitu.ro.

Trecerea primarului Eduard Dziminschi la PNL are loc la o lună după vizita liderului PNL, Ludovic Orban, și a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în comuna Moara. Atunci, Dziminschi a fost felicitat pentru finalizarea rețelei de gaz metan din comună.

Publicitate