Ce metode de plată alternative găsești la cazinourile online din România

Publicitate

Deși „numerarul este rege” în România, plățile online devin din ce în ce mai populare în țară. Acest lucru este valabil în special pentru jocurile de noroc online, servicii care sunt bazate pe transportul rapid al banilor pe internet. Operatorii de jocuri de noroc încearcă să le ofere jucătorilor o gamă cât mai largă de metode de plată prin care aceștia își pot reîncărca conturile. Transferul bancar, plățile cu cardul și metode prepaid precum PaysafeCard sunt disponibile peste tot – dar unii folosesc metode de plată alternative, mai puțin cunoscute, și uneori nu chiar atât de online. Iată-le.

Apple Pay

Apple Pay este un serviciu de procesare a plăților care face parte din ecosistemul Apple și rulează pe dispozitivele iPhone, extrem de populare în România. El nu este un instrument de plată ci mai degrabă un portofel digital în care înregistrezi un card bancar. Plățile prin Apple Pay sunt mai convenabile și mai ușoare decât cele prin card, dar și mai sigure. 

Încărcarea contului prin Apple Pay este disponibil la un număr relativ mic din țară, printre care și Slot v licentiat Romania

Google are o atitudine ostilă față de jocuri de noroc, deci nu ne așteptăm să vedem depuneri la cazinouri prin Google Wallet prea curând.

Okto.Cash

Okto este un furnizor de servicii de plăți digitale cu sediul central în Grecia, prezent în România de câțiva ani. Este o soluție de a încărca conturile tale de cazinou online cu numerar simplu și ușor. Iată cum îl poți folosi:

 • Intră în contul tău de cazinou și selectează „Okto” sau „Okto.cash”, după caz
 • Alege suma pe care vrei să o depui
 • Vei primi un cod de bare și un cod numeric
 • Depune suma aleasă de tine la punctul de plată Okto cel mai apropiat de tine
 • Odată finalizată tranzacția, contul tău va fi creditat automat cu suma depusă

Abon

Abon este o altă metodă de plată nouă care a apărut în România la mijlocul acestui an. El este operat de Aircash, o companie de fintech cu sediul central în Croația. Pe scurt, Abon îți permite să transformi numerarul în fonduri pe care le poți folosi online într-un mod rapid și sigur.

Cum trebuie să procedezi:

 • Cumpără un voucher preplătit Abon la cel mai apropiat punct de vânzare (puncte Selfpay, StarPay, ePin sau PayPoint
 • Suma trebuie să fie de minim 20-25 de lei, în funcție de cazinou
 • Intră în contul tău de cazinou și alege „Abon” la metoda de depunere
 • Introdu codul de pe voucher
 • Vei fi taxat cu o sumă modică drept comision
 • Suma depusă va apărea imediat în contul tău de joc.

Prin aceste metode de plată alternative, depunerile tale pot fi mai simple, mai sigure și mai la îndemână, indiferent dacă vrei să folosești bani din contul tău bancar sau numerarul-rege din buzunar. Dar indiferent care metodă o folosești pentru a depune bani, asigură-te că-i folosești responsabil!

Publicitate