Cea mai bogată româncă a apărut pe covorul roșu de la Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Romina Gingașu, considerată cea mai bogată româncă, a făcut senzație la cea de-a 80-a ediție anuală a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

La doar 31 de ani, Romina este căsătorită cu miliardarul Piero Ferrari, moștenitorul celebrului imperiu auto Ferrari, și a atras privirile tuturor cu o apariție spectaculoasă pe covorul roșu.

Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari, s-au numărat printre invitații de seamă ai festivalului care a avut loc între 30 august și 9 septembrie 2023. Îmbrăcată într-o rochie roșie senzațională, creată de designerul Cristina Săvulescu, Romina a fost în centrul atenției cu o pereche de pantofi asortați și bijuterii care au făcut senzație.

Cu toate acestea, bijuteria care a captat toate privirile a fost un colier excepțional, evaluat la un preț incredibil de un milion de euro. Conform informațiilor din presă, acest colier ar fi o creație unică semnată de Roberto Coin, fiind confecționat din diamante și rubine prețioase.

Romina Gingașu, tânăra care a cucerit inima miliardarului italian, este originară dintr-o comună din Călărași și are o carieră impresionantă. Ea este absolventă a Academiei Tehnice Militare și, înainte de a se căsători cu Piero Ferrari în 2021, a lucrat în industria aviației private, unde a vândut avioane private pentru Bombardier.

Cuplul format din Romina Gingașu și Piero Ferrari a fost subiectul unor zvonuri și speculații, dar cei doi au dovedit că își trăiesc viața în mod discret și se bucură de o familie „cât se poate de normală”, așa cum a dezvăluit Romina într-un interviu recent. Ea a subliniat că, deși au mijloace financiare considerabile, ei sunt atenți la cheltuieli și nu exagerează în mod nesăbuit.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24.

Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ”decolat”.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, a povestit superba soție a lui Piero Ferrari, pentru Digi FM.