Cea mai căutată felină din România: recompensa este de 1.000 de euro!

Louis Lejzerowucz, un francez stabilit în localitatea Miroslava, a lansat un apel disperat către comunitate după ce pisica sa de companie, numită Davi, a dispărut fără urmă acum mai bine de șase luni.

Într-un gest inedit, el oferă o recompensă substanțială de 1.000 de euro pentru persoana care îi găsește și îi aduce acasă iubita sa pisică, informează antena3.

Publicitate

Dispariția lui Davi, o pisică tigrată, a adus o notă de agitație în comunitatea locală, iar Louis Lejzerowucz s-a mobilizat pentru a o recupera. Deși au trecut luni de căutări fără succes, speranța că pisica se află în continuare în zonă rămâne vie.

Într-o declarație emoționantă, Louis a declarat: „Orice informație este binevenită. Cred că a luat-o cineva și o ține ascunsă, nu am mai văzut-o de pe data de 26 februarie. Am căutat-o de multe ori, dar fără rezultat. Îi rugăm pe oameni să fie amabili și să o returneze pe Davi, deoarece are o valoare sentimentală inestimabilă.”

Recompensa generoasă oferită de Louis pentru recuperarea pisicii reflectă legătura specială pe care o are cu animalul său de companie și disperarea de a-l aduce înapoi în sânul familiei.

Apelul său a fost preluat de către localnici și distribuit pe rețelele de socializare, unde a stârnit reacții de solidaritate și dorința de a ajuta la găsirea pisicii dispărute.

Cu toate că au trecut luni de la dispariție, povestea lui Davi și eforturile lui Louis pentru a o recupera continuă să captiveze atenția și inimile comunității din Miroslava, iar recompensa oferită devine un adevărat stimulent pentru cei care pot ajuta la reunirea pisicii cu stăpânul său îndurerat.

„Ar fi fost văzută în urmă cu câteva săptămâni pe Aleea Voinești, tot în Miroslava. Eu am cumpărat-o cu 400 de euro acum 2 ani… Important este că oferim 1,000 de euro recompensă.

Davi înseamnă mult pentru noi, pentru că era a iubitei mele și o însoțea peste tot pe ea. Reprezenta absolut totul, între ele exista o conexiune nespus de mare. La un moment dat, cineva mi-a spus că ar fi fost călcată de o mașină, însă nu era Davi, s-a confirmat informația. Noi credem că încă trăiește”, a menționat Louis Lejzerowucz.

Publicitate