Cel mai bun comentator sportiv român a fost găsit mort de epuizare, în propria casă

Veste șoc în presa românească! Jurnalistul Mihai Dolinschi a fost găsit fără viață în locuința sa din București. Tânărul avea doar 29 de ani. Conform primelor informații, jurnalistul a decedat în urma epuizării.

„În această seară (19.07.2021), prin apel 112 a fost sesizat faptul că în locuința sa a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 29 de ani.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs moartea persoanei.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.

Mihai Dolinschi a fost jurnalist şi comentator sportiv al Telekom Sport România şi Look Sport. În 2018, el a fost declarat cel mai bun tânăr jurnalist sportiv al anului în România.

Pe lângă fotbal, Mihai era pasionat de baschetul nord-american, aflându-se la microfonul Telekom Sport la meciurile din finala NBA 2021/2022, dintre Milwaukee Bucks şi Phoenix Suns.