Celine Dion: ”Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

Celine Dion, una dintre cele mai iubite artiste internaționale, a dispărut din viața publică de ceva timp din cauza unor probleme grave de sănătate.

De mai bine de un an, Celine a dezvăluit că suferă de o „tulburare neurologică rară”, Sindromul Persoanei Rigide (SPR), care a forțat-o să își anuleze toate concertele, inclusiv cel programat în România.

În ciuda absenței din spațiul public, vedeta a făcut o apariție emoționantă la Premiile Grammy din februarie, unde i-a înmânat lui Taylor Swift premiul pentru cel mai bun album al anului. De atunci, însă, nu a mai fost văzută.

Celine Dion a vorbit deschis despre suferințele prin care trece din cauza acestei boli. Spasmele musculare extrem de puternice i-au cauzat chiar și coaste rupte, iar când acestea apar la nivelul gâtului, senzația este asemănătoare cu strangularea, afectându-i și capacitatea de a vorbi. „Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că, uneori, spasmele sunt foarte puternice,” a explicat vedeta.

Cântăreața urmează un regim riguros de terapie fizică și vocală de cinci ori pe săptămână și recunoaște că boala îi provoacă momente de disperare. „Când am spasme la nivelul gâtului, este ca și cum cineva te sugrumă, ca și cum cineva îți împinge laringele,” a mărturisit Celine.

Cu toate acestea, Celine Dion continuă să lupte cu determinare împotriva bolii. Deși nu știe cauza exactă a afecțiunii, ea este hotărâtă să se vindece și să revină la o viață normală. „La început mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat acest lucru? Ce am făcut? Este vina mea? Viața nu-ți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești!” a spus artista.

Celine își dorește cu ardoare să mai ajungă o dată la Turnul Eiffel și muncește din greu alături de echipa sa medicală pentru a-și îndeplini acest vis. „Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel! … Am această putere în mine. Știu că nimic nu mă va opri,” a declarat Celine Dion cu optimism și curaj.

Artista rămâne o sursă de inspirație pentru mulți, demonstrând că, în fața dificultăților, perseverența și speranța pot face diferența.

Publicitate