Cercetare penală după ce un șofer de autobuz a frânat brusc, iar un pasager a căzut!

Un eveniment rutier nefericit a avut loc astăzi în Piatra-Neamț, în jurul orei 10:20, când o femeie în vârstă de 53 de ani a suferit răni în urma unei frânări bruște a unui autobuz.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost alertați și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează stiri-neamt.ro.

Publicitate

Conform informațiilor furnizate de Poliția Neamț, incidentul s-a produs pe strada Dimitrie Leonida. Șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor al Piatra-Neamț, se deplasa din direcția Bacău spre Piatra-Neamț.

În timp ce acesta frâna, pasagera în vârstă de 53 de ani, care se afla în picioare în autobuz, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, suferind răni.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autobuz, din direcția Bacău spre Piatra-Neamț, ar fi frânat, moment în care o femeie în vârstă de 53 de ani, pasager în autobuz, ce se afla în picioare, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, rezultând rănirea acesteia.”, a transmis Poliția Neamț.

Șoferul autobuzului a fost supus unui test pentru alcool, iar rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, investigațiile fiind în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Familia femeii rănite va avea acum dreptul să solicite despăgubiri în cadrul procesului penal.

Publicitate