Chirica a avut dreptate, analfabetismul rămâne în Iași! Mai exact, pe pliantele lui Alexe (FOTO)

Campania electorală nu scoate la suprafață doar impostori în costum de candidat sau promisiuni electorale care mai de care mai gogonate. Găsim și greșeli absolut impardonabile.

Un pliant distribuit în Iași de către candidatul PNL Costel Alexe, arată mediocritatea cu care acesta se prezintă în fața electoratului. Un astfel de material de campanie, dacă ar fi pus pe piață într-o țară în care alegătorii sunt exigenți, ar scoate din competiție un astfel de candidat.

Publicitate

La Iași însă, mediocritatea pare să fie o calitate. Asta înțelegem din pliantul lui Costel Alexe. Dacă a primit ”bun de tipar” asemenea text, după ce chiar Alexe a studiat materialul, apoi a ajuns în forma asta la tipografie și mai mult decât atât – a fost și distribuit de către militanții liberali, înseamnă că electoratul este puternic desconsiderat.

Probabil că au mers pe ideea că lumea nu-și va dea seama de cele două greșeli impardonabile. Asta înseamnă să tratezi alegătorul cu indiferență.

Se pare că Mihai Chirica a spus un adevăr când zicea că „analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci, dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară”. Dar nu ne-am gândit că fix la Costel Alexe se referea.

Pliantul Lui Alexe, candidatul la președinția CJ, conține un dezacord flagrant chiar pe titlul de pe coperta pliantului. Și nu orice pliant, ci unul care prezintă programul cultural: Programul cultural a lui Costel Alexe…”. Așadar, un dezacord gramatical de zile mari!

La doar câteva cuvinte mai încolo întâlnim  încă o eroare de scriere: ”JUDENȚEAN

Dar ce mai contează câteva mii de pliante agramate când Costel îl are alături pe Chirica…

Publicitate