Chirica zice că nu e traseist, ci ginerică: ”Am dreptul să-mi aleg mireasa potrivită”

Crezând că se află la emisiunea ”Comici ai micului ecran”, primarul Iaşiului, Mihai Chirica a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că din punctul său de vedere nu este traseist politic întrucât nu a plecat din PSD, ci a fost exclus. Despre recenta sa intrare în PNL, el a subliniat că are dreptul să-şi aleagă „mireasa potrivită”.

Ştiu că doare că nu sunt în PLUS sau USR sau nu ştiu unde. M-am dus în PNL pentru că a fost un act de voinţă. Eram necăsătorit. Am dreptul să-mi aleg mireasa pe care o consider potrivită. Acea mireasă a fost PNL. Am ales, m-a acceptat şi m-am căsătorit cu ea pe data de 7 martie 2020, imediat după comemorarea cutremurului din 4 martie 1977.

Aceasta e alegerea mea, şi mi-o asum, şi nimeni nu poate să mi-o conteste. M-am căsătorit cu partidul cu care am vrut eu”, a răspuns primarul Mihai Chirica jurnaliştilor atunci când a fost întrebat despre criticile aduse de copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş privind politica de cadre făcută pe plan local de PNL Iaşi, relatează spotmedia.ro.

Publicitate
Publicitate