”Cică ţi-e milă de unii care au tot felul de boli! Fu…u-i mama ei de nesimţită nenorocită! Ce m-a enervat”

Un medic de familie din Vaslui urmează să fie anchetat de către Colegiul Medicilor și ar putea plăti scump o ieşire total necontrolată la telefon. Deranjată că a fost sunată pe numărul personal de o pacientă, doctoriţa şi-a apelat asistenta ca să-şi spună nemulţumirea.

Din greşeală, a sunat-o înapoi pe pacientă, care a înregistrat-o când o înjura ca la ușa cortului.

Colegiul Medicilor din Vaslui a fost sesizat cu o plângere de către o pacientă din judeţ, care a anunţat că îşi va da şi în judecată medicul de familie pentru a-i cere daune, informează Adevarul.

Plină de nervi, doctorița a vrut să-şi sune asistenta pentru a-și spune părerea despre pacientă, numai că din eroare a apelat tocmai pacienta, care a auzit cum era înjurată de mama focului şi a înregistrat convorbirea.

Totul ar fi pornit după ce pacienta, mamă a unui copil cu handicap, ar fi solicitat de mai multe ori o adeverinţă medicală și a sunat-o pe doctoriță pe telefon pentru a nu mai face un drum de zeci de kilometri la cabinetul medical.

„Cică ţi-e milă de unii care au tot felul de boli. Lasă că o să-i cer preşedintelui Casei să o şteargă de pe listă, să se ducă să facă ea reguli la ce cabinete vrea. I-am dat mesaj lui Cornel (de la Casa Judeteană de Asigurări de Sănătate Vaslui) dacă trebuie să mă duc eu să duc cererea sau dacă pot să o trimit pe mail.

Fu…u.-i mama ei de nesimţită nenorocită! Ce m-a enervat”, este ceea ce a auzit înmărmurită pacienta la telefon când a fost apelată din greşeală de medicul său de familie.