Cine a primit primul burger de 6.200 de euro făcut în România! – VIDEO

Primul burger de 6200 de euro, pregătit de Transylvania Steak House pentru Untold-ul din acest an, a ajuns gratuit la o tânără studentă din Câmpia Turzii.

Evenimentul a avut loc pe 15 iulie, la finele unei conferințe de presă desfășurată în localul deținut de Avram Gal, un cunoscut lider al PSD din Câmpia Turzii, în Cluj-Napoca.

Publicitate

Într-un moment inedit, Avram Gal a anunțat că premiază excelența și geniile din comunitate și că a decis să ofere primul burger de 6.200 euro tinerei studente Amalia Hategan. Tânăra a fost admisă la prestigioasa universitate Sorbona din Franța, iar gestul făcut de restaurantul de lux din Cluj-Napoca a fost în semn de recunoștință și mândrie pentru reușita tinerei.

Amalia Hategan, absolventă a Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, profil matematică-informatică, a fost încântată de acest cadou neașteptat. Ea a declarat pentru turdanews.net: „În opinia mea, doar munca, ambiția și perseverența sunt cheile succesului profesional. Rezultatele nu vor veni peste noapte, deci totul necesită efort și dăruire.”

 

@transylvaniasteakhouse♬ sunet original – Transylvania Steak House

Burgerul, numit „Cristiano Ronaldo,” este inspirat dintr-un concept preluat din SUA, unde un restaurant vinde burgeri cu 6.200 de dolari. Însă varianta propusă de Transylvania Steak House se remarcă prin ingrediente exclusiviste, iar acesta poate fi achiziționat doar prin precomandă.

Avram Gal, proprietarul restaurantului, speră că acest gest va atrage atenția și alte excelențe din comunitatea locală și că va promova astfel spiritul de excelență și muncă asiduă în rândul tinerilor. De asemenea, el a adresat o invitație deschisă marelui fotbalist Cristiano Ronaldo pentru a veni în Cluj și a se bucura de burgerul care îi poartă numele.

 

@transylvaniasteakhouse♬ sunet original – Transylvania Steak House

Această inedită inițiativă de a premia reușitele și excelența în comunitate a adus o notă pozitivă în mediul local și a demonstrat că recunoașterea eforturilor individuale poate fi realizată în diverse moduri creative și generoase.

Gestul făcut de Transylvania Steak House a reprezentat un moment special în viața Amaliei Hategan și a stârnit admirație și aplauze din partea comunității din Câmpia Turzii.

Publicitate