Cine este de fapt ”Deluță de Mari”, personajul care a face ravagii pe TikTok (VIDEO)

”Deluță de Mari” a devenit un personaj pe TikTok, iar vocea amicului său care încearcă să-l convingă să se ridice de jos a ajuns unul din cele mai virale fundaluri audio pentru mii de ”meme-uri”.

Evident că foarte mulți se întreabă cine este ”Deluță de Mari” și de la ce vine acest nume, care îl reprezintă pe bărbatul mahmur ce abia se ține pe picioare și al cărui clip a ajuns la 2.3 milioane de vizualizări.

„Hai sus! Hai sus, Deluță de Mari!”, sunt încurajările pe care le primește bărbatul mahmur, în timp ce se află pe un câmp pustiu. Cea mai întâlnită explicație pentru aceasă strigare ar fi chiar numele bărbatului beat, iar internauții susțin că numele acestuia este de fapt Luță Marin.

„Este numele celui beat „Luță Marin”, dar în Oltenia se folosește prepoziția „de” și vorbind foarte repede se intelege Deluță Mari”, „Îl cheamă Luță Marin mi se pare”, „ Îl cheamă Luță Marin parcă, mi-a spus un băiat ca îl cunoaște:)) E din apropiere”, au fost explicațiile internauților, conform celor de la wowbiz.

În secțiunea de comentarii a videoclipului s-au ridicat mai multe ipoteze cu privire la identitatea bărbatului mahmur, cât și a „comentatorului” de pe fundal. Potrivit mai multor utilizatori, ei ar fi din zona Olteniei, iar ceea i-a dat de gol este chiar limbajul folosit.

„Îndemnul de ridicare al celui care filmează se obișnuiește în mare parte în mediul rural la cabaline pentru a fi motivate să tragă o greutate mare… sau mai pe românește un birjar care își motivează caii să tragă greutate mare pe căruță, a fost o altă explicație.

Oamenii încă se întreabă acum ce s-a întâmplat cu celebrul Deluță de Mari, cât și cu bărbatul care filmează, ale cărui replici au ajuns celebre în sunetele de pe Tik Tok. Internauții speră să afle mai multe pe viitor despre cei doi bărbați și să să îi mai uimească cu ipostaze amuzante.

Până atunci, iată un clip cu deja celebrul ”Deluță de Mari” în timp ce nu se află sub influența băuturilor alcoolice.