Cine sunt mirii care au achitat 59 de milioane de dolari pentru propria nuntă! – VIDEO

Un eveniment care a stârnit senzație pe toate platformele de socializare, o nuntă fastuoasă desfășurată la Paris, a cucerit atenția publicului datorită opulenței și rafinamentului său.

Organizată într-un decor de basm la Opera Garnier, unul dintre cele mai frumoase locuri din Paris, și continuată la Chateau de Villette, nunta a fost pur și simplu una dintre cele mai scumpe din lume, cu o factură finală de 59 de milioane de dolari, conform raportului The Economic Times.

Protagoniștii acestei povești romantice sunt Madelaine Brockway, o antreprenoare în vârstă de 26 de ani din Fort Worth, Texas, și partenerul ei de viață, Jacob LaGrone din Nashville, absolvent al Universității din Mississippi, cu o carieră anterioară în industria divertismentului.

 

Cuplul s-a cunoscut acum trei ani, iar pe 18 noiembrie 2023, au schimbat jurăminte la Paris, sub privirile uimite ale invitaților care au fost martori la o poveste de dragoste de neuitat.

Evenimentul a început cu o cină de bun venit la Opera Garnier, unde cei doi miri și-au întâmpinat oaspeții într-un cadru impunător, influențat de istoria bogată a operei. Apoi, petrecerea s-a mutat la Chateau de Villette, unde oaspeții au fost uluiți de decorul alb impecabil și de atmosfera romantică.

Madelaine a strălucit într-o rochie haute couture și sandale personalizate de la Dior, în timp ce oaspeții au fost tratați cu o cină desfășurată într-o seră splendid decorată cu lacrămioare.

Momentul culminant al serii a fost dansul mirilor, susținut de nimeni altul decât trupa de renume mondial, Maroon 5, care a încântat audiența cu hit-ul lor „She Will Be Loved”.

Cei 59 de milioane de dolari cheltuiți pentru această nuntă de vis au fost evidentiați în fiecare detaliu, de la locație la modă și divertisment. Madelaine a împărtășit întreaga experiență cu fanii săi pe TikTok, dezvăluind pregătirile intense desfășurate în cele cinci zile petrecute la Paris înainte de eveniment.

Chiar dacă nu sunt celebrități, Madelaine și Jacob au reușit să intre în istorie cu nunta lor de vis, demonstrând că iubirea poate transforma orice eveniment într-o poveste de neuitat.

Publicitate