Ciolacu, declaraţie despre Mihai Tudose: „Nu a atins alcool de 25 de ani, nu-i place. Dar îl ajută faţa…”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a oferit o declaraţie amuzantă despre colegul său de partid Mihai Tudose, actual vicepreşedinte al formaţiunii şi europarlamentar.

Invitat la Radio Guerilla, Marcel Ciolacu a vorbit despre începuturile sale în politică şi despre relaţia pe care o are cu Mihai Tudose. Întrebat cine a lansat în spaţiul public ideea că Mihai Tudose ar face parte din „statul parelel”, Ciolacu a spus că nu poate fi vorba despre aşa ceva cum la fel de neadevărată este şi teoria conform căruia fostului premier i-ar place alcoolul peste măsură.

„Cred că eu și Tudose ne cunoaștem de peste 20 de ani, suntem și prieteni, chiar prieteni de familie (….) Teoria că Tudose e bețiv, vreau să vă anunț că Mihai Tudose nu atinge alcool. Niciodată. Nu doar că nu atinge alcool, nu a atins alcool de 25 de ani. Niciodată.

Am fost împreună în concedii, revelioane, nu-i place, nu atinge. Tudose și soția lui nu ating alcool. Astea sunt povești. Acuma, că pe Mihai îl ajuta fața să meargă aceasta teorie, e cu totul altceva”, a declarat amuzat Marcel Ciolacu pentru Radio Guerilla.

Momentul poate fi urmărit de la minutul 54.