Clanurile interlope din București se mobilizează de război după uciderea liderului Duduienilor

Uciderea lui “Emi Pian”, șeful clanului Duduienilor, în noaptea de luni spre marți, a provocat agitație în lumea interlopă din București, iar mafioții se mobilizează de război. Pe rețelele de socializare curg amenințările și declarațiile că lucrurile nu vor rămâne așa.

În acest timp, șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, dă asigurări că totul e sub control, anunță ziaristii.com.

Poliția n-a venit la locul încăierării decât după ce totul se terminase și “Pian” fusese dus la spital. Duduienii jură răzbunare, vila ucigașului a fost deja incendiată

Răfuiala mafiotă din noaptea de luni spre marți, petrecută în Sectorul 6 și pe parcursul căreia Florin Mototolea, alias “Emi Pian”, liderul Duduienilor, a fost înjunghiat mortal de un rival din clanul Spoitorilor, a arătat din nou starea de paralizie în care se află poliția și structurile anti-Mafia din România.

Scandalul din cartierul Giulești a plecat de la o partidă de barbut pe sute de mii de euro. Poliția n-a intervenit, deși a fost anunțată de mai multe ori. Abia după ora 3.00, când încăierarea avusese loc, iar “Pian” fusese dus la spital de ciracii săi, au apărut și polițiștii.

Interlopul a decedat pentru că îi fusese tăiată artera femurală. Agresorul, din clanul Spoitorilor, este și el în spital, sub pază.

“Va fi război mare”, se anunța într-un videoclip postat imediat după crimă, marți dimineața, pe YouTube. Imediat după aceea, ca o primă măsură de represalii, vila din Bucureștii Noi a tatălui celui care l-a ucis pe “Pian” a fost incendiată.

“Frații lui Pian sunt în străinătate, vin la București în noaptea de marți spre miercuri. Va fi iureș”. Poliția a suplimentat efectivele și face filtre în oraș.

În fața casei liderului Duduienilor s-au strâns ieri peste 80 de “soldați” ai clanului. “Frații lui Pian sunt în străinătate, vin la București în noaptea de marți spre miercuri. Va fi iureș”, a declarat o sursă din lumea interlopă pentru Libertatea.ro.

În timpul acesta, Poliția și Jandarmeria desfășoară filtre în oraș, în încercarea de a ține lucrurile sub control. Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a ieșit cu declarații liniștitoare: „Asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Niciun cetățean nu trebuie să se simtă în pericol. Suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră”.

Au fost suplimentate efectivele în Sectoarele 2 și 5. “Vă asigur că avem capacitatea să gestionăm astfel de situații”, mai promite Berechet.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

Publicitate