Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Vezi cine este fericitul…”Ghiță” (FOTO)

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și a avut parte de o serie de surprize! Dintre toate, cea mai specială a fost cererea în căsătorie. Edward Sanda i-a oferit inelul pentru a oficializa relația!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție exact în ziua în care a împlinit 18 ani și a răspuns da din tot sufletul: „A spus da”, a transmis Edward Sanda în dreptul unei fotografii în care iubita sa își etalează inelul, scrie viva.ro.

La rândul ei, emoționată și fericită, Cleopatra Stratan a transmis un mesaj de mulțumire pentru tot ceea ce a trăit la împlinirea celor 18 ani.

Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am!„, a transmis Cleopatra Stratan.

Totuși, chiar dacă Edward Sanda a cerut-o în căsătorie încă de acum, cei doi nu s-ar grăbi cu nunta, ci ar mai vrea să mai aștepte 2-3 ani, potrivit click.ro.

Publicitate