COMES S.A, un nou succes prin punerea în funcțiune a reactoarelor HDV la Năvodari

Reactoarele de hidrofinare produse de COMES S.A. au fost integrate cu succes în fluxul de producție al rafinăriei Rompetrol Petromidia din Năvodari săptămâna trecută.

Echipamentele, cunoscute pentru complexitatea lor, vor atinge capacitatea maximă în scurt timp, marcând un nou succes pentru compania din Neamț.

„Reactoarele de hidrofinare COMES S.A. intră astăzi etapizat în fluxul de producție al rafinăriei Petromidia, urmând să ajungă la capacitate optimă în cel mai scurt timp. Rafinăria Rompetrol Petromidia, companie membră a Grupului KMG International – Kazahstan, a demarat procesele de repornire a instalațiilor de producție din Năvodari, după finalizarea lucrărilor de mentenanță, recertificare și modernizare a unităților”, au declarat reprezentanții COMES S.A.

La procesul de pornire a instalației HDV au participat echipa de management Rompetrol, alături de CEO-ul COMES, Anton Ioan Măzărianu, E.S. Ali Yerlik, Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, și Florin Marian Spătaru, Consilierul Prim-ministrului României.

Cele două reactoare de proces sunt cunoscute pentru gradul lor ridicat de complexitate. Activitatea de punere în funcțiune a instalațiilor a reprezentat ultima etapă în repornirea producției de carburanți, realizată în condiții optime.

„Acest proiect, atât prin dimensiunile sale, cât și prin importanța operațională, ne onorează!”, au adăugat reprezentanții COMES S.A.

Succesul acestui proiect demonstrează încă o dată capacitatea și expertiza COMES S.A. în producția de echipamente industriale complexe, contribuind semnificativ la dezvoltarea industriei de rafinare din România.

Publicitate