Comisar OPC cu mâna în ghips după ce a fost agresat de către patronul unui motel! – VIDEO

Un incident grav a avut loc la un motel din Sadova Veche în timpul unei inspecții desfășurate de comisarii de la Protecția Consumatorului (ANPC). Patronul în vârstă de 73 de ani s-a transformat în agresor, atacând femeile comisari în timp ce acestea se pregăteau să plece.

Agresiunea a continuat până când a fost necesară intervenția poliției pentru a calma situația tensionată.

În cadrul inspecției desfășurate la motel, inspectoarele ANPC au descoperit o serie de nereguli grave. Printre problemele constatate s-au numărat saltele murdare, prezența insectelor, tencuială fisurată și condiții precare în bucătărie și în bar.

Mai mult, s-a constatat că patronul nu deținea actele necesare pentru toate activitățile desfășurate la locație.

Situația a degenerat în momentul în care patronul a reacționat violent la constatările făcute de comisari, agresându-le pe acestea. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar în urma agresiunii, una dintre femei a necesitat îngrijiri medicale urgente și a fost transportată la spital pentru un certificat medico-legal.

Victima a fost nevoită să își pună mâna în ghips din cauza gravității leziunilor suferite în urma atacului.

Autoritățile investighează acum acest incident deosebit de grav, iar patronul motelului se confruntă cu acuzații serioase legate de agresiune și nereguli în funcționarea unității sale comerciale.

Publicitate