Competiție virală între un soldat al Armatei Române și unul aparținând forțelor US Marines! – VIDEO

Un clip video postat recent pe rețelele de socializare a devenit rapid viral, captivând atenția utilizatorilor din întreaga lume.

Filmarea prezintă o „competiție” neașteptată între un soldat al armatei române și un soldat al trupelor US Marines, în ceea ce privește dezamblarea unui pistol mitralieră Kalashnikov. Cu toate că amândoi au avut același obiectiv, soldatul român a realizat performanța de a efectua dezamblarea cu ochii legați.

Publicitate

Clipul video a stârnit numeroase dezbateri și comentarii pe rețelele de socializare, cu privire la abilitățile și dotările diferite ale celor doi soldați. Unii utilizatori au subliniat faptul că soldatul american nu cunoștea arma și că trupele US Marines folosesc echipamente și arme diferite.

Un alt comentariu a evidențiat că soldatul român a avut o performanță impresionantă, însă a existat curiozitate în privința capacității acestuia de a asambla arma folosită de soldatul american.

Printre comentariile postate, un utilizator a remarcat faptul că „noi avem AKM, americanul nu avea de unde să o știe”, subliniind astfel diferențele în dotarea militară. Un alt comentariu a adus în discuție rapiditatea și priceperea soldatului român, precizând că „2,10 secunde pentru demontat și asamblat… să câștigăm o permisie pe veci”.

Cu toate acestea, câteva voci au subliniat că comparația ar trebui făcută luând în considerare armele specifice fiecărei armate și nivelul de pregătire specific. Un comentator a menționat că „tipul nostru a fost luat pe nepregătite. El nu se aștepta să fie nevoie să o asambleze înapoi și a pierdut mult timp cu verificările și sistemul de ascundere al armei americane”.

Clipul video a demonstrat astfel interesul și pasiunea pentru armamentul militar, provocând reacții diverse în rândul comunității online. Discuțiile continuă cu privire la capacitățile diferitelor arme și nivelurile de pregătire ale soldaților în cadrul diferitelor armate.

 

@hortenserunolfsdot US marines vs Blindfolded Romanian Soldier #army #military #marines #soldier #usa #usarmy ♬ original sound – hortenserunolfsdot

Publicitate