Consilier PNL: ”Gest de mare țoapă! Să-și bage medalia olimpică în fund!”

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, a anunțat că liberalul Ștefan Caraman, consilierul său pe probleme de sport, și-a dat demisia, după ce a postat pe pagina de Facebook un comentariu extrem de jignitor la adresa Anei Maria Popescu.

Anunțul a fost postat pe Facebook, miercuri seara, de primarul din Tulcea pe pagina sa de Facebook, informează Libertatea.

Consilierul PNL de la Primăria Tulcea care a jignit-o pe Ana Maria Popescu și-a dat demisia. O făcuse „țoapă, putoare”

„În urma comentariului regretabil postat pe pagina personală de Facebook, domnul Ștefan Caraman și-a înaintat demisia din funcția de consilier al primarului pe probleme de cultură și sport”, a scris Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, pe pagina sa de Facebook.

Gest de mare tzoapă al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului sportului” începe derapajul lui Ștefan Caraman pe Facebook. Consilierul penelist din Primăria Tulcea e de părere că ministrul Novak nu merita așa ceva.

Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț.

Acesta a continuat cu jignirile la adresa vicecampioanei olimpice Ana Maria Popescu:

Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu?”.

„Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după 89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze”, adaugă consilierul primarului din Tulcea.

Până la urmă a fi nesimțit e doar despre tine și nu despre ministrul Novak, nici despre CIO, nici despre nimeni, e de la mă-ta de acasă; și nu are nicio legătură cu spiritul olimpic, niciuna. M-am bucurat de medalia sportivei, bravo ei, dar din punctul meu de vedere nu merită să o poarte la gât, ci să și-o bage în fund.

Caraman și-a șters postarea de pe Facebook, după ce mai multe publicații i-au preluat mesajul jignitor la adresa Anei Maria Popescu.