Consilier PNL despre moartea unei gravide: ”Se pare că Dumnezeu mai dă și cu parul”

Un text mai puțin inspirat l-a avut ca autor pe liderul consilierilor locali PNL din municipiul Iași, Eduard Boz.

Acesta a distribuit pe pagina sa de Facebook o știre despre o gravidă din Arad care nu credea în coronavirus și a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, liberalul scriind următorul mesaj: ”Se pare că Dumnezeu mai dă și cu parul”.

Publicitate

Ulterior, el a spus că nu are nicio „satisfactie” că a murit femeia, dar că ‘vremea mesajelor soft a trecut’:

„P.S: Nu nu poate fi vorba de nici o satisfactie cand citesti sau distribui un astfel de articol. Dar consider ca vremea mesajelor soft a trecut. Nerespectarea normelor de siguranta poate conduce la moarte, poate inchide companii, poate suspenda activitatea scolilor, a gradinitelor etc.

P.P.S.: de cand a inceput criza COVID parintii mei si-au vazut nepotii de maxim 3-4 ori (si atunci in situatii in care nu am avut de ales). Au afectiuni care ii fac vulnerabili in fata acestui virus. Cam cum credeti ca vor fi postările mele daca eu incerc sa-mi protejez parintii cu pretul bucuriei de a-si tine nepotii in brate, de a se juca cu ei, în schimb ar putea oricand, sa ia virusul de la unul care se increde in tot felul de teorii descreierate?!”, a scris consilierul PNL din Iași, preluat de stiripesurse.ro.

Publicitate