Consiliera lui Dăncilă, ”faultată” de consilierii locali din Piatra-Neamț

Oana Gianina Bulai, romașcana ajunsă Consilier de Stat la cabinetul premierului Viorica Dăncilă, a fost ”faultată”, prin vot, de către consilierii muncipali din Piatra-Neamț.

În cadrul ședinței de Consiliu Local a lunii iunie, consilierii au avut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care se referă la prelungirea unor contracte de închiriere între municipiul Piatra-Neamț și SC Echipa OK SRL, firmă în care Oana Gianina Bulai avea părți sociale până anul trecut.

Publicitate

Este vorba de mai multe panouri publicitare ce se regăsesc pe raza municipiului Piatra-Neamț, în zone destul de bune ca și expunere.

De menționat este și faptul că prin cererea de prelungire a contractelor, Margareta Bulai (probabil o rudă a Oanei Bulai), face referire la faptul că până la emiterea contractelor de prelungire, își ia angajamentul să achite debitele. Așadar nu sunt cu plățile la zi.

Consilierii locali au respins proiectul de hotărâre, la fel cum au respins mai multe proiecte ce țineau de patrimoniu, prin care se solicita vânzarea directă a mai multor spații din municipiu.

Așadar, după ce Oana Gianina Bulai a fost dată afară din conducerea Companiei Naționale a Sării, este obstrucționată și la propriile interese de afaceri din municipiul Piatra-Neamț.

 

Publicitate