Copil de 12 ani lovit pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție aflată în misiune!

Joi, 21 decembrie, un copil în vârstă de 12 ani a fost implicat într-un incident nefericit pe o trecere de pietoni din comuna bistriţeană Şieu-Măgheruş.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Bistriţa-Năsăud și transmise de Agerpres, copilul a fost lovit de o mașină de poliție aflată în misiune.

Evenimentul a avut loc în apropierea școlii, iar martorii afirmă că autospeciala de poliție avea semnale acustice și luminoase activate în momentul accidentului. Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

IPJ Bistriţa-Năsăud a deschis un dosar penal în legătură cu acest incident, iar șoferul mașinii, un bărbat de 22 de ani din Dej, a fost testat pentru alcoolemie și substanțe interzise, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Autoritățile au anunțat că investighează în continuare pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Primarul comunei Şieu-Măgheruş, Sorin Mititean, a confirmat că incidentul a avut loc pe trecerea de pietoni și a menționat că echipa de intervenție a acționat conform protocoalelor în astfel de situații.

*foto: arhivă

Publicitate