Copil de 3 ani rănit, după ce grinzile unei camionete au intrat în parbrizul mașinii în care se afla (FOTO)

Un copil de trei ani a fost rănit după ce lemnele transportate de o autocamionetă s-au rostogolit peste maşina în care se afla. Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă în localitatea Moşniţa Nouă din Timiş.

Din primele informaţii se ştie că cel mic se afla pe scaunul special, într-o mașină condusă de un bărbat de 27 de ani, notează Antena3.ro.

Publicitate

La un moment dat însă, într-un viraj, lemnele dintr-o autocamionetă s-au desprins, au spart parbrizul maşinii şi l-au lovit pe cel mic.

La faţa locului au ajuns mai mulţi medici, iar copilul a fost transportat imediat la spital. Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Un barbat de 35 de ani conducea o autoutilitara ce transporta cherestea în localitatea Mosnita Noua dinspre Timisoara inspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurata corespunzator s-a desprins din autovehicul si cateva bucati au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula in spatele autoutilitarei, condus de un barbat de 27 de ani.

In urma acestui incident, un baietel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost ranit si transportat la spital„, transmite IPJ Timis.

Publicitate