Copil de 7 ani la volan pe stradă, trimis de tată să-i parcheze mașina! – VIDEO

O situație alarmantă a fost înregistrată în județul Constanța, în care un copil în vârstă de șapte ani a fost observat conducând mașina tatălui său pe străzile orașului, în timp ce acesta dormea în locuință.

Imaginile șocante au fost surprinse de un localnic și distribuite ulterior pe platforma Fii Observator.

Publicitate

În înregistrări, băiatul este văzut par­când mașina singur, în timp ce un martor, evident îngrijorat, îl întreabă pe micuț despre motivul prezenței sale la volan. Răspunsul cutremurător al copilului a dezvăluit că tatăl său l-ar fi trimis să parcheze mașina, în timp ce acesta se afla în casă și dormea.

Localnicii au intervenit, încercând să afle mai multe detalii despre situație. Îngrijorarea a crescut atunci când s-a aflat că aceasta nu ar fi prima oară când băiatul conduce, chiar dacă mai multe sesizări au fost făcute la poliție în legătură cu acest caz.

Ulterior, martorii au dezvăluit că tatăl copilului ar fi avut cunoștință de faptul că fiul său conduce ocazional și, într-o notă extrem de îngrijorătoare, nu ar părea să fie deranjat de această situație. Ba mai mult, conform relatărilor, bărbatul s-ar urca adesea băut la volan, fără a deține un permis de conducere valid.

Publicitate