Copilul era bătut, încuiat în dulap, legat cu bandă adezivă, pe motiv că „nu ar fi fost dorit”

Doi părinți din Satu Mare, în vârstă de 29 și 37 de ani, au fost reținuți de către autorități după ce și-au supus copilul în vârstă de doi ani unor acte cumplite de maltratare și teroare, în timp ce locuiau în Germania.

Micuțul a trăit un coșmar timp de un an, fiind supus unor abuzuri fizice și psihologice, motivându-se că „nu ar fi fost dorit”.

Conform informațiilor obținute de la PortalSM, cei doi părinți mai aveau un copil în vârstă de patru ani și nu ar fi dorit cel de-al doilea copil, transformându-i astfel viața într-un adevărat infern.

Scenele de abuz la care micuțul a fost supus, desfășurate sub privirile îngrozite ale fratelui mai mare, includeau bătăi, închiderea în dulap, legarea cu bandă adezivă și tratamente inumane.

Pentru că nu îşi asculta părinţii, T.C.A. era lovit cu palmele sau cu pumnii, cu papucii, cu cablul unui prelungitor sau cu un băţ, era legat cu bandă adezivă la nivelul gurii, cu şerveţele în gură sau pus să stea într-un geamantan”, au spus anchetatorii.

Evenimentele s-au aflat în atenția autorităților române după ce imagini cu actele de cruzime au fost transmise familiei din România, aceștia alertând de îndată autoritățile.

Cei doi părinți, aflați în drum spre România pentru sărbători, au fost opriți la vamă pe 16 decembrie, unde polițiștii au executat mandatele de aducere emise pe numele lor. Copiii au fost preluați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, iar ulterior este posibil să fie lăsați în grija bunicilor din partea tatălui.

„Au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Poliția a adăugat că investigațiile continuă pentru a aduce la răspundere pe cei implicați în aceste acte de cruzime împotriva copilului nevinovat.

Publicitate