Copilul împușcat din greșeală de polițiști a mers până acasă cu glontele în abdomen!

În urmă cu o zi, un minor de 13 ani care se plimba cu bicicleta în Tulcea a fost împușcat în abdomen de un glonte tras de polițiștii rutieri aflați în urmărirea unui fugar.

La scurt timp după urmărirea acestuia, conducătorul auto a ieșit din mașină, încercând să fugă, motiv pentru care un agent de poliție a executat un focuri de armă în plan vertical, precum și în direcția acestuia, rănindu-ul la gleznă.

Un glonte tras de politisti a ricosat din pavaj in stilp si din stilp in zona abdomenului unui minor in varsta de 13 ani care venea de pe alta strada cu bicicleta catre intersectie.

Mătușa copilului a povestit duminică la Antena 3 că nepotul ei a reușit să ajungă până acasă cu glontele în abdomen.

„Medicii susțin că este în afara oricărui pericol. A ajuns la spital cu un glonț în burtică. Părinții au fost șocați maxim, mai ales că copilul a venit acasă pe picioare spunând ”mami, tati, cred că am fost împușcat”.

Au sunat la 112, li s-a recomandat să aștepte salvarea. L-au transportat la Măcin în primă fază, după care a fost transportat la Galați pentru o operație de urgență.

Acolo au văzu că glonțul este încă în burtică și se temeau de ce e mai rău. Acum este în Terapie Intensivă, va sta câteva zile acolo sub observație”, a spus mătușa copilului, pentru Antena 3.