Copilul unor români din Anglia a fost găsit înjunghiat de propria bunică!

Caz şocant într-o familie de români stabilită în Marea Britanie. Mario, în vârstă de doar 5 anșori, a fost înjunghiat de bunica lui când părinții micuțului erau la serviciu.

Băiatul n-a mai putut fi salvat, deşi personalul de pe ambulanţă a încercat zeci de minute să-l resusciteze.

Ziarul The Sun scrie că bunica avea grijă de copil, în timp ce părinţii săi erau la muncă. Ea nu dădea semne de afecţiuni psihice şi nimeni nu înţelege cum a ajuns la gestul cutremurător. Şi vecinii din cartier sunt în stare de şoc.

„Bunica a fost arestată. Mama era la serviciu când s-a întâmplat, iar soțul ei la fel. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe băiat. Nimeni nu poate înțelege cum a ajuns să aibă un cuțit în mână. Pur și simplu nu știm de ce a făcut asta”, a declarat pentru jurnaliștii britanici un prieten apropiat al familiei.

Părinții lui Mario sunt devastați de durere: „Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea și până se culca. Avea atât de multă energie, îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră, este totul pentru noi”.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat: „La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție. (…) În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”.

Martorii spun că au văzut o femeie alergând într-un magazin Co-op din apropierea locuinței strigând „Poliția, poliția! Copilul meu, copilul meu” înainte ca polițiștii să descopere în mod tragic cadavrul băiatului la mai puțin de o oră după acest episod.