COVID-19 dă iama în primării. Alba Iulia și Piatra-Neamț raportează infectări în rândul personalului

Primăria Alba Iulia și cea din Piatra-Neamț se numără printre administrațiile locale în rândul cărora au apărut cazuri de infectări cu Covid-19.

Primăria Alba Iulia anunţă că au fost recoltate probe de la 245 de angajaţi ai instituţiei din sediul central, dar şi din serviciile şi direcţiile din celelalte sedii, anunță mediafax.ro.

Publicitate

Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezenţă recentă în sediul central şi ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de miercuri.

Din aceste considerente, Primăria Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul nici în cursul zilei de miercuri. Ne referim strict la prezenţa fizică a cetăţenilor în sediul central al instituţiei”, au spus reprezentanţii primăriei.

La Piatra-Neamț, printre noile cazuri se află și un angajat al Serviciului gospodărie comunală si investiții din cadrul Primăriei Piatra-Neamț dar și un polițist local din cadrul Poliției Locale Piatra-Neamț.

La această dată, un număr de 61 de pacienți sunt internați la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, conform stirineamt.ro.

Publicitate