Crimă la o petrecere cu vedete! Mama suspecților este ”vrăjitoarea” Sidonia – VIDEO

O petrecere din zona Padina, Județul Dâmbovița, s-a transformat într-o tragedie pranaturale, în urma unui conflict spontan petrecut într-un hotel de lux.

Membrii clanului Fabian, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, sunt acum în centrul atenției, fiind implicați într-un incident care a dus la pierderea vieții unui bărbat.

Publicitate

Conflictul, potrivit informațiilor obținute, ar fi pornit de la niște dedicații muzicale la petrecere, unde victima s-ar fi enervat și ar fi sărit cu pumnii la cei trei bărbați suspectați de crimă. Aceștia, în replică, ar fi ripostat cu o macetă, provocând moartea bărbatului.

Mama suspecților, Sidonia, a emis declarații șocante la Antena 3 CNN, susținând că cei trei fii ai săi au fost, de fapt, victimele atacului.

„Nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic”, a declarat ea.

La momentul actual, suspecții se află în custodia autorităților și sunt audiați în legătură cu incidentul tragic. Aceștia au fost și la INML pentru investigații suplimentare, deoarece se pare că ar avea răni la nivelul mâinilor.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

Publicitate