Crimă șocantă! Mamă și fiica ei de 10 ani, ucise de amantul femeii. Bărbatul și-a luat viața (FOTO)

Crimă șocantă în județul Bacău. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a ucis o femeie de 35 de ani, pe fiica ei de 10 ani, după care și-a luat viața.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii MESAJUL.ro, astăzi, 30 iulie, în jurul orei 17:40, polițiștii din Bacău au fost sesizați despre faptul că în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate.

Publicitate

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

„Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața.” – ne-a transmis IPJ Bacău

Conform surselor noastre, ucigașul este un văr al soțului femeii și se pare că cei doi aveau o relație. Totul a pornit în urma unui conflict spontan, o ipoteză fiind cea că femeia ar fi încercat să pună capăt relației extraconjugale. La fața locului poliția a descoperit copila decedată. Femeia a reușit să ajungă să anunțe vecinii, însă a decedat și ea. De asemenea, atacatorul și a tăiat gâtul. Cea de-a doua fată a femeii, în vârstă de 12 ani, ar fi reușit să fugă.

Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Publicitate