CRIMĂ ȘOCANTĂ! A ucis amantul soției pe un câmp, sugrumându-l cu chiloții

Un bărbat l-a ucis pe amantul soției lui. Tragedia a avut loc în comuna Cetățeni, județul Argeș. Lupta lor a fost auzită de o femeie care a sesizat poliția, în cursul nopții de joi.

Inițial, agenții au venit, dar nu au găsit nimic. Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit abia vineri dimineața, cu semne că ar fi fost sugrumat cu lenjeria intimă. Poliția a anunțat și o anchetă internă în acest caz, conform antena3.ro.

Triunghiul amoros era știut în tot satul, la Cetățeni. Soțul  în vârstă de 47 de ani era căsătorit cu femeia mai mică decât el cu 7 ani. Aveau împreună doi copii. Numai că partenera lui de viață a plecat în Spania și acolo l-a întâlnit pe un bărbat din Dâmbovița.

Relația extraconjugală a durat și când au revenit în țară, iar femeia a și încercat să își părăsească soțul de câteva ori. Asta ar fi făcut și joi noaptea. Și-a luat mai multe sacoșe cu haine și a plecat cu iubitul. Numai că bărbatul înșelat i-ar fi surprins.

Crima de o rară cruzime petrecută noaptea trecută în comuna argeșeană Cetățeni a avut ca motiv principal gelozia. Victima avea o relație cu soția agresorului și intenționau să se mută împreună, chiar din acea seară. Momentul ales a fost unul neinspirat, cei doi bărbați dând nas în nas. Conflictul a fost unul spontan, auzit de o vecină care a și sunat la 112.

”Am auzit scandal și bubuituri, prin fundul grădinii lui. Am sunat la poliție, a venit poliția dar nu a căutat nimeni să vadă ce s-a întîmplat”, povestește martorul cheie din dosar, conform impact.ro.

”Fața era descompusă de la atâtea lovituri. Rar mi-a fost dat să văd asemenea lovituri aplicate, cel mai probabil, cu mâinile goale”, au declarat surse din anchetă.

Povestea de iubire dintre soția sa și bărbatul ucis de o ploaie de pumni începuse în urmă cu doi ani, în Zaragoza, Spania.

Întorși acasă din cauza pandemiei, cei doi nu s-au mai ferit și, la un moment dat, au hotărât să se mute împreună, la locuința bărbatului, situată în comuna învecinată, Malu cu Flori, la o distanță extrem de mică de gospodăria sa.

Despre idilă a aflat și soțul încornorat, care a jurat să se răzbune. Din păcate, momentul s-a petrecut aseară iar deznodământul e unul sumbru. Un bărbat a ajuns în arest, acuzat de omor, iar un altul a ajuns în pământ. Până la această oră, agresorul nu a putut fi audiat, fiind extrem de agitat.

”Până la efectuarea autopsiei, încadrarea este de omor. El nu a fost audiat însă este cert că fapta a fost comisă din gelozie. Pe corpul victimei nu au fost găsite decât urme ale unei bătăi crunte, nefiind folosit un corp contondent sau înțepător.

La autopsie vom vedea dacă a fost ștrangulat”, a declarat Cătălin Arsene, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

În urma celor doi, a rămas un băiețel de 11 ani, care a ajuns în grija bunicii materne. Mâine, autorul va fi dus la mandat, cu propunere de arestare preventivă pentru omor. Pedeapsa maximă pe care o riscă este de 25 de ani.