Crimă șocantă! Un bătrân și-a ucis soția și copilul cu un topor, apoi a plecat cu mașina (VIDEO)

O crimă înfiorătoare a avut loc astăzi în județul Vaslui. Un bărbat și-a măcelărit soția și fiul cu un topor, după care a urcat în mașină și a plecat de la domiciliu.

În timp ce conducea, a ieșit în decor cu mașina, apoi a apelat 112 spunând că este ușor rănit și are nevoie de îngrijiri medicale. În momentul accidentului rutier, acesta era plin de sângele celor două victime.

Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au aflat chiar de la agresor că și-a măcelărit familia, în localitatea Cornii Albești.

Potrivit informațiilor oferite de vecinii familiei, agresorul are în jur de 80 de ani, femeia acestuia avea 76 de ani iar fiul 46 de ani. Bărbatul i-ar fi lovit de mai multe ori cu toporul, provocându-le răni incompatibile cu viața.

Conform jurnaliștilor de la vremeanoua.ro., tatăl s-a străduit cât a putut de mult să facă din fiul un om muncitor și apreciat în sat. În urmă cu mai mulți ani, i-a dat cadou unul dintre cele două tractoare pe care le avea, pentru ca băiatul să-și poată câștiga propria pâine.

Tatăl i-a dat bani fiului pentru a face școala de șoferi, și i-ar fi cumpărat, inclusiv, casa în care acesta locuia. Toate eforturile părinților au fost aruncate însă pe apa sâmbetei, după ce Adinel și-a vândut tractorul, iar în gospodăria cumpărată de părinți stătea din ce îm ce mai puțin.

Bărbatul trăgea tot la casa părintească, unde le făcea viața un chin celor care i-au dat viață, lucru remarcat și de vecini. „Era un bețiv cum rar mai vezi azi. Venea la casa părintească cu prietenii lui de pahar, coborau în beci și beau acolo până adormeau.

Nenea Costică îi mai reproșa că nu muncește, că nu se dă pe brazdă, dar până la urmă și-a dat și el seama că nu are cu cine vorbi”, a declarat unul dintre vecinii familiei Chirila pentru sursa citată.

Vecinii spun că omul s-ar fi săturat de certurile cu băiatul său, pe care îl descriu drept un individ furios, mereu beat, fără serviciu şi care îşi ameninţa părinţii că îi va ucide.

Vecin: ”Mai degrabă mă aşteptam la fiu să facă o problemă d-asta”
Vecin: ”Băiatul era rău. Tatăl n-a mai putut răbda. Băiatul era crescut aşa, băiat de bani gata, nu era gospodar, golan, înjura, ne făcea în toate felurile”.

Azi, cel mai probabil, cei doi s-ar fi luat iar la ceartă. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, tatăl a pus mâna pe un topor şi l-a lovit. Soţia, care era în aceeaşi cameră, a căzut şi ea pradă atacului sângeros.