Cristian Popescu Piedone s-a întors în comuna Farcașa, unde și-a petrecut o parte a copilăriei – FOTO

Cristian Popescu Piedone, cunoscutul primar al Sectorului 5 din capitală, a revenit în județul Neamț, făcând astfel un popas special în inima Moldovei, într-unul dintre cele mai frumoase locuri, localitatea Farcașa.

Într-o postare pe rețelele de socializare, aceasta a împărtășit experiența sa magică din grădinile lui Dumnezeu, însoțită de oameni dragi și regăsirea nostalgiei din copilărie.

Publicitate

A revăzut locurile unde a crescut și a trăit povești de neuitat. Un moment special a fost întâlnirea cu copilul Cristian, care, după cum a povestit, a făcut „boacăne cât pentru două vieți”, dar a fost iubit necondiționat cât pentru zece.

Fărcașa a reprezentat pentru acesta un univers al copilăriei petrecut în povești, unde a simțit că a fost iubit cu toată inima. A amintit cu recunoștință de scumpa mătușă Maria, sora bunei sale mame, care i-a oferit o dragoste neîntreruptă și i-a învățat că mai presus de orice se află Dumnezeu.

În final, mesajul postării subliniază determinarea de a păstra unitatea în familie și de a continua să facă „imposibilul… posibil”. Postarea a stârnit emoții puternice în rândul urmăritorilor, generând mesaje de susținere și încurajare.

Publicitate