Cristina, o prostituată din Cluj, a primit o adevărată avere: 270.000 de euro pentru partidele de amor

O prostituată din Cluj a ajuns să câştige o sumă de-a dreptul fabuloasă de la un milionar austriac. Pentru nopţile de amor fierbinţi, Cristina a obţinut aproape 270.000 de euro.

Dezvăluirea a fost făcută, după ce un rechizitoriu în cazul unor proxeneţi din Dej a fost făcut public. În contul tinerei, au apărut prin transfer bancar şi alte sume în euro, dar mult mai mici, tot de la cetăţeni străini.

Potrivit anchetatorilor, din banii obţinuţi de femeie, era întreţinut cunoscutul interlop Sharpele Nebun, alias Cosmin Pop. Acesta a făcut plăţi din acelaşi cont şi cunoscutului Alexandru Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, pentru un autoturim Rolls Royce.

“În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 de euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituţiei de către P Cristina.

În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk şi 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituţiei de către victimă. Foarte important de subliniat aici că prin intermediul Westem Union i-au transferat V. Cevikoglu suma de 20.688,46 dolari, F.F. Onder suma de 15.353,45 dolari, S. Yetik suma de 8.919, dolari, A. Uguroglu suma de 3.337,11 dolari şi Antonio F. suma de 2.827,73 dolari”, se arată în rechizitoiru, conform Clujust.ro.

În 2020, magistrații de la Judecătoria Dej i-a arestat pentru 30 de zile pe proxeneții locali care trăiau ca milionarii, de pe urma fetelor trimise la ”produs” în Elveția, Italia, Austria sau chiar Dubai. Unele dintre fete erau chiar soțiile și amantelor lor. Proxeneții au fost eliberați și cercetați în stare de libertate. Acum au fost trimiși în judecată.

Milionarul este patronul unei mari companii din Austria care produce și transportă legume în toată țara.