Criză de râs a lui Alexandru Rafila, în timp ce asculta declarațiile lui Nelu Tătaru (VIDEO)

Marius Tucă şi Alexandru Rafila au râs câteva minute, în hohote, de declaraţiile ministrului Nelu Tătaru, una dintre principalele autorităţi în criza sanitară.

Marius Tucă a vrut să afle de la profesorul Rafila ce a intenţionat să spună Tătaru în două declaraţii, dar au început amândoi să râdă. Alexandru Rafila a încercat să explice vorbele ministrului Tătaru, când s-a oprit din râs, relatează mediafax.ro.

Publicitate

Marius Tucă a încercat să citească o primă declaraţie făcută de ministrul Tătaru, în urmă cu o zi, dar s-a oprit din cauza râsului, pentru că nu aveau sens vorbele ministrului.

Atunci când reprezentantul României la OMS a încercat să explice ce a vrut să zică Tătaru, l-a bufnit râsul. Şi s-a oprit din criza de râs după câteva minute. „Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…).

Eu aş vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe Terapie intensivă„, a declarat luni seară, la TVR, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

Marius Tucă a citit şi o altă declaraţie mai veche a ministrului, dar la fel de lipsită de sens, iar criza de râs a celor doi s-a accentuat.

 

Publicitate