Culiţă Sterp către un jurnalist: Mai întreabă nevastă-ta de mine? Vezi că mă calci pe adidași!

Cântăreţul de muzică de petrecere Culiță Sterp a contestat controlul judiciar impus de judecători după ce, băut și drogat, a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

Chiar dacă nu-şi acceptă pedeapsa, Culiţă Sterp şi-a recunoscut greşeala într-un mesaj pe TikTok. Cântăreţul a vorbit pentru prima oară despre accident şi i-a cerut scuze băiatului rănit. Ba chiar a catalogat tot ce s-a întâmplat ca o lecţie binemeritată.

„Vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica. Mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viaţa mea în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viaţă, ca să rămân cu picioarele pe pământ”, a mărturisit, marţi seară, Culiţă Sterp. Între timp, apar noi detalii în ancheta accidentului.

La intrarea în sala de judecată nu a dorit să facă nicio declaraţie, iar la ieşire a început să repete întrebările reporterilor.

Ba mai mult, l-a întrebat pe unul dintre aceştia dacă soţia acestuia mai întreabă de el. Cert este că, până ce Culiţă Sterp va afla dacă este sau nu sub control judiciar, anchetatorii au extins ancheta în cazul său, iar cunoscutul cântăreţ este cercetat acum şi pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

 

@clujlive.ro♬ sunet original – Cluj Live