Culmea accidentului: a intrat cu 185 km/h în mașina de poliție care îl înregistra cu radarul! (VIDEO)

Un tânăr de 27 de ani din Năsăud, care conducea vineri seara pe DN 17C cu o viteză de 185 de kilometri/oră, a lovit o maşină dotată cu radar a poliţiei care circula din sens opus, în urma accidentului doi poliţişti fiind răniţi.

Hilar este că singura maşină de poliţie dotată cu radar, din Năsăud, a fost distrusă de un şofer vitezoman. Agenţii, aflaţi în patrulare, l-au înregistrat venind din sens opus cu 185 de kilometri la oră. Apoi a urmat impactul.

Din fericire, bolidul a lovit doar partea laterală a autospecialei, nu a fost vorba de un impact frontal. Vitezomanul şi cei doi poliţişti din autospecială au scăpat cu răni uşoare.

Maşina poliţiei este serios avariată, însă cei doi agenţi care erau înăuntru se consideră norocoşi. Au scăpat cu răni minore după impactul cu un şofer care a confundat şoseaua cu pista de curse.

„În această seară, pe Drumul Naţional 17C a fost semnalată producerea unui accident rutier. Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa prin localitatea Salva înspre Năsăud, a intrat în coliziune cu o autospecială a poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, doi poliţişti, de 46 şi 28 de ani, din autospecială au fost răniţi, fără însă a se impune transportul acestora la spital”, a informat IPJ.

Din primele cercetări, se pare că şoferul de 27 de ani ar fi frânat brusc în momentul în care maşina poliţiei a pornit girofarul ca să îl oprească, după ce aparatul radar a indicat că tânărul circula cu o viteză de 185 de kilometri/oră, moment în care a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit autospeciala de poliţie.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal, urmând să stabilească cu exactitate cauza şi modalitatea producerii evenimentului rutier.