Cum a încercat un grup de tineri să fure banii unui taximetrist în timpul mersului! (VIDEO)

Un clip video postat pe rețelele de socializare și devenit viral, arată modul de ”operare” al unor tineri care au vrut să-i fure unui șofer de taxi banii strânși din timpul zilei.

Metoda este una destul de cunoscută, cu distragerea atenției ”victimei”, doar că în cazul de față nu a funcționat până la capăt.

Trei tineri au urcat în taxi, iar după ce i-au spus șoferului unde trebuie să ajungă, la geamul din dreapta a mai bătut o persoană care dorea și aceasta să urce. A fost momentul în care atenția șoferului a fost distrasă.

Pasagera din spatele taximetristului a intrat în acțiune, încercând să-i fure acestuia banii puși la parasolar. Doar că șoferul a fost cu o clipă mai vigilent și s-a prins de ”metodă”, moment în care i-a dat jos pe toti din mașină.

Intenția grupărilor care se ocupă cu astfel de furturi este de a convinge șoferul să se dea jos din mașină, să vadă ce se întâmplă cu cei care tot bat în geamuri, moment în care persoanele aflate în interior ”operează”:

 

@mariusboss063 #5pasidebine #misiuneatiktok #pridetogether #fypシ #funny #viral #tiktok #politia #cluj #furt ♬ sunet original – Sake_Official