Cum a montat un muncitor instalaţia sanitară la un Spital Județean de Urgență

O fotografie trimisă unei redacții din Constanța arată că ”Dorel” si-a desăvârșit activitatea și la Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

În imagine se poate observa cum bateria pentru lavoar a fost montată în perete deasupra suportului ceramic, imediat sub oglindă, făcând astfel imposibilă utilizarea acestuia.

Comentariul care însoțea imaginea face referire la niște renovări de mântuială care au fost făcute recent în unitatea medicală, informează constanta.info.

“SCJU Constanța derulează mai multe lucrări, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților. Fotografia este realizată într-un salon situat la etajul 6, în Policlinica 2, unde a fost temporar relocată secția clinică de Dermatologie.

Pentru ca spațiul respectiv să corespundă tuturor standardelor, au fost realizate o serie de lucrări de amenajare, inclusiv lucrări sanitare. Acestea din urmă sunt în curs de finalizare.

Vă mulțumim pentru ca ne-ați semnalat acest aspect si vă asiguram că situația va fi remediata în cel mai scurt timp.”, a transmis pentru Constanța INFO purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Crina Kibedi.