Cum arată marcajul rutier pe o porțiune din E85, supranumit ”drumul morții” – VIDEO

Locuitorii din Movilița, județul Ialomița, au fost martorii unei intervenții ciudate în ceea ce privește marcajele rutiere de pe celebrul drum european E85.

Această arteră rutieră, supranumită „drumul morții” din cauza numărului semnificativ de accidente care au avut loc în trecut, a devenit subiectul unei controverse legate de modul în care marcajele au fost recent trasate.

Pe o distanță considerabilă, marcajele care separă benzile de circulație pe ambele sensuri ale drumului par a fi trasate șerpuit, departe de standardele obișnuite de siguranță rutieră. Localnicii, într-o abordare atât amuzantă, cât și serioasă, au speculat asupra motivelor din spatele acestei aparențe neobișnuite.

Mulți dintre locuitorii din zonă au ajuns la concluzia că echipa de muncitori responsabilă de refacerea marcajelor rutiere era fie extrem de obosită, fie afectată de consumul de alcool în timpul orelor de lucru.

Oamenii se întreabă dacă această neglijență poate fi pusă pe seama oboselii sau dacă ar putea fi vorba de altceva, precum un control insuficient din partea autorităților competente.

Drumul european E85, care traversează localitatea Movilița, a devenit notoriu pentru numărul mare de accidente și pierderi de vieți umane în fiecare an. Anomaliile în marcajele rutiere stârnesc îngrijorări cu privire la siguranța traficului și pun în lumină importanța asigurării că lucrările de întreținere rutieră sunt efectuate cu cea mai mare atenție și profesionalism.

 

@mesajul.roMai multe detalii pe mesajul.ro♬ Funny lazy donkey (hilarious song)(937200) – LEOPARD

sursa video: Facebook/g4media

Publicitate