Cum arată marele fotbalist Ronaldo, la 43 de ani, după ce s-a lăsat de fotbal (FOTO)

”Dințosul” a agățat ghetele în cui în 2011, după o aventură de doi ani în țara natală, la Corinthians. Între timp, și-a pierdut din forma fizică de invidiat, scriu cei de la digisport.ro.

În imaginile surprinse în Insulele Baleare, unde Ronaldo și Celina petrec de o lună, se observă cum sud-americanul are destule kilograme în plus, spre deosebire de partenera sa, modelul brazilian, cu care are o relație din 2015.

Fostul atacant, câștigător de două ori al Balonului de Aur, a avut un sezon stresant în La Liga. Valladolid s-a bătut la retrogradare până în ultimele runde, reușind totuși să se salveze în final, cu șase puncte peste zona roșie.

Ronaldo deține 82% din clubul spaniol. Brazilianul își ghidează managament-ul, potrivit spuselor sale, în jurul a patru valori: competitivitate, transparență, socializare și revoluție.

Născută în Curitiba, în Brazilia, Celina Locks este model încă de la 17 ani. A început să lucreze în industrie din 2007, prezentând apoi pe marile scene ale lumii.

Brazilianca este una dintre cele mai cunoscute femei din țara ei. Are circa 219.000 de urmăritori pe Instagram.

În trecut, Ronaldoa mai avut relații cu fotbalista Milene Domingues, alături de care are un fiu de 19 ani, Maria Beatriz Antony și cu Paula Morais. De ultima s-a despărțit la finalul lui 2014, începând apoi relația actuală, cu Celina Locks.

Publicitate