Cum au ajuns să doarmă românii în stațiunea Mamaia (VIDEO)

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu turişti dormind în maşină sau pe iarbă, în stațiunea Mamaia.

Într-o parcare din zona Hotelului Albatros, cei de la Reporter Neptun TV au surprins imagini cu o familie care doarme pe jos. Tot pe acceași platformă, a apărut și un film cu o familie de turişti care dormea într-o dubiţă, iar alt turist a fost surprins dormind în portbagajul maşinii parcate în zona centrală a staţiunii Mamaia, notează jurnalist.ro.

Cei mai mulți  „laudă” iniţiativa turiştilor. Aceștia spun că este o alternativă la sutele de lei pe care hotelierii le cer pentru o singură noapte de cazare. Alţii cred că aceste familii „au păţit ceva”.

Reporter NeptunTV: „Cazare” în Mamaia, în parcare, pe asfalt!
Ieri am postat un video cu „turiști” care dormeau într-o dubă, parcată lângă un hotel din Mamaia. Foarte mulți oameni au comentat că este un lucru normal… Mulți ne-au înjurat pentru aceasta postare. Iată însă că nu a fost un caz singular. Alți turiști s-au „cazat” tot în Mamaia, direct pe asfalt… Îi întrebam pe aceia care îi susțin vehement pe acești „turiști”:
Unde își fac nevoile și unde se spala?
După numărul mare de înjurături, tragem concluzia ca sunt mulți „turiști de parcare”. Va dăm un pont! Există campinguri cu apă și toalete! Există civilizație! Mergeți acolo, pentru ca noi, ceilalți, nu suntem obligați să vă vedem cum va ușurați pe la copaci, sau chiar în apă mării…

„Poate ceva s-a întâmplat, planurile s-au schimbat … sigur este o poveste tristă în spatele acestei situaţii”. Alții sunt de părere că Poliţia Locală ar trebui să intervină şi să interzică astfel de lucruri.

Comnentariile nu s-au lăsat prea mult așteptate:

„Eu când nu îmi permit o vacanţă, nu mă duc şi gata! Nu te poţi bucura de o vacanţă dormind în parcare, fără toalete sau fără un minim confort”.

Însă, cei mai mulţi  consideră că acesta nu este un gest deplasat:

„Decât să dea 300 – 400 de lei pe noapte la hotel, mai bine plăteşte parcarea şi cu restul distracţie”.
„Nu toată lumea are bani de hotel de 5 stele. Soarele este acelaşi şi pentru cei cu bani mulţi şi pentru cei cu bani puţini.”
„Ce să facă omul dacă tot da bani grei pentru parcare măcar să o folosească în totalitatea, la cât costă parcarea de unde bani şi pentru cazare”.
„Făceau ceva grav? Au comis vreo infractiune? Poţi să dormi în maşina ta când vrei şi oriunde vrei.”

Publicitate